SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Děkujeme
za podporu
a spolupráci

Hl. město Praha

MČ Praha 10

Strom

John Deere

Alvarez

Koncert Trmalova vila 12.9. 2012 od 20:00

FOIBOS - 10. 9. 16:40
Koncert Trmalova vila 12.9. 2012 od 20:00

Předposlední z letošních koncertů na zahradě Trmalovy vily se bude konat ve středu 12.9. od 20 hodin. Vystoupí kapela Jull Dajen inspirovaná legendárními Jethro Tull!

Jull Dajen je bájný mořeplavec, který objevil mnoho ostrovů, vyrobil první zemědělské nástroje, stejně jako první nástroje hudební. Podle skandinávských legend misionář a dobrodruh. A nebo je to hudební skupina založená roku 2002 Petrem Štramberským. Ten je dodnes jejím kapelníkem, skladatelem a kytaristou. Hudba Jull Dajen je elektroakustická hudba vycházející z tradičního světového folkloru od Moravy, Bretaně až po Irsko a Skandinávii. Hudba inspirovaná legendárními Jethro Tull stejně jako mnoha jinými směry a autory je veskrze autorská a originální. Původně hrála jen jako trio ve složení flétna, housle a kytara. Dnes se rozšířila o další členy, takže kromě již zmíněných nástrojů uslyšíte ještě úžasné perkuse bicí, violoncello i basovou kytaru a romantickou vonící harfu. kapela se dnes řadí k vycházejícím hvězdám, i když rychlost jejího vzestupu je skoro šílená, ale plně odpovídá nasazení všech hudebníků.

Trmalova vila, Vilová 11, Praha 10

Vstupné 50,- Kč

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník