SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Valašské záření 2009

zlin.cz - 14. 9. 22:00
Valašské záření 2009

Hlavní programy proběhnou již tradičně na pódiu na Svárově. Zde vystoupí folklorní soubory ze Vsetína a Staré Lubovni. Hlavní hvězdou pátečního večera bude ve velkém sále domu kultury legendární Olympic. Večerní náladu na venkovním pódiu pak rozproudí Walda gang - pro mnohé jistě zajímavá rocková interpretace písniček Waldemara Matušky.

V sobotu si přijdou na své snad všechny generace. Pro děti je připraveno vystoupení Dagmar Patrasové, teenageři mohou fandit rockovým kapelám v Panské zahradě, kde proběhne oblíbené "Žlůvení" a milovníci dechovky si mohou poslechnout svou oblíbenou hudbu v "Dolíčku" u Sandriku.

Vyvrcholením letošního ročníku Valašského záření bude ohnivá show Dana Nekonečného a jeho Šumu svistu.

Samozřejmostí je také řada doprovodných programů - kolotoče na Náměstí Svobody, pohádka pro děti v kině Vatra, rybářský den v "Dolíčku", tradiční jarmark, ale i graffiti jam.

Součástí slavností je výstava Slavné vily Zlínského kraje v malém sále domu kultury, výstava obrazů akademického malíře Miloše Šimurdy v Galerii Stará radnice a výstava k výročí založení souboru Malý Vsacánek ve Výstavní síni MěÚ.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník