SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Den Slavných vil Libereckého Kraje

Názory k článku

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Zaujalo vás toto téma? Máte k němu co říci? Přidejte svůj názor.
Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)
Zaslal: Hella - 28.3.2008 13:20 - Odpovědět
Liberec
Výborně! To už jsem asi čtyři;-) Tak já si půjdu zarezervovat vstupenku. Úplně to vidím, jak se odpoledne sejde dav procházkychtivých návštěvníků;-)
Zaslal: Poo | e-mail - 28.3.2008 08:52 - Odpovědět
Zdravím noční souputníky i zakladatele diskusí :)
počítám se mezi laiky-obdivovatele, kteří se zpravidla kochají krásou pamětních vil i historické architektury pouze zvenčí. Když se shodou okolností do jedné z "továrníkovic" vil dostanu - kupříkladu k lékaři u nás v Jablonci - žasnu nad precizností vnitřního obložení dřevem. Secesní jablonec ukazuje spousty krás...mno těšim se na příběhy a počátky jablonecko-liberecké chlouby - beru gatě, batožinu a hurá na výlet do liberce - dneska je přece tak krásně a nádherný volníčko!!!!
:)
Zaslal: Hella - 28.3.2008 00:15 - Odpovědět
Zdravím noční souputníky...
Já už se na výstavu těším, hlavně na tu procházku. Četla jsem trasu a vlastně tamtudy chodím často... jenže, člověk obvykle nemá čas dívat se po domech.
Zaslal: Jana Válková - 27.3.2008 23:10 - Odpovědět
gratuluji k prvenství;)
Všichni jsou moc ostýchaví. Nahlédnou do diskuze ale nechtějí začít;)
Zaslal: Petr Gabara | e-mail - 27.3.2008 17:53 - Odpovědět
..to sem fakt první ? "
Je úžasný, že zas po dlouhý době jsem v něčem první, želbohu, nenapadlo mě, že v diskusi nad takovým tématem.Osobně jsem čekal obrovský zájem. Přiznám se, že knížku o slavných vilách ještě moje rodina nemá, ale napravím to a pak, přiznávám bez mučení, půjčim, aspoň svýmu taťkovi.. / kniha se vypalovat nedá / Moc se se ženou těšíme na prohlídku , snad uspějeme se záborem místa.. Tož na mě navažte.. fanda takových knížek a laik Petr G.
TOPlist SEO Rozcestník