SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Kdy vyjdou další Slavné vily

FOIBOS - 7. 12. 05:00
Kdy vyjdou další Slavné vily

Takto a podobně znějí dotazy na našich webových stránkách, na výstavách i při dalších setkáních.

Mají na mysli další publikace Slavné vily. Takže je to tak: vydání Slavných vil kraje Vysočina v listopadu bylo jedenáctou publikací.

Ti, na něž se nedostalo z vydání Slavných brněnských vil, mohou udělat radost sobě i svým blízkým - a třeba jako vánoční dárek obstarat nově vydávanou knihu. Bude možné ji koupit již v prvních prosincových dnech.

Následovat budou Slavné vily Pardubického kraje (vyjdou v únoru 2009), Západočeského kraje (mají vyjít v dubnu 2009) a ještě v témže roce to budou Slavné vily krajů Karlovarského a Středočeského.

Začíná nová edice Slavné stavby.

Na co dalšího se mohou čtenáři, milovníci architektury minulé i současné éry těšit? Jak mnozí víte, zatím vyšly Slavné stavby Prahy 5. Články o jednotlivých stavbách začínáme uveřejňovat na těchto webových stránkách. Kniha je ještě stále v prodeji ve specializovaném knihkupectví v Trmalově vile a můžete si ji také objednat zde na webu.

Brzy (ještě v předvánočním období) spatří světlo knihkupeckých regálů Slavné stavby Prahy 4. Poté budou vydány Slavné stavby Prahy 10 a další publikce významných staveb měst našich krajů. Pro podrobnější informace sledujte rubriku stavby.

Slavné italské vily

Příběhy slavných italských vil vás oslovíme v dubnu 2009. A to knihou Jany Máchalové a Ivana Chvatíka o těch nejslavnějších italských vilách. Nebude mezi nimi chybět ani dílo slavného Andrey Palladia, jehož 500. výročí narození vzpomene nejen svět architektury 30. listopadu 2008.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník