SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Slavné vily Moravskoslezského kraje

FOIBOS - 4. 2. 05:42
Slavné vily Moravskoslezského kraje

V Domě knihy LIBREX v Moravské Ostravě se uskuteční autogramiáda knihy o staré i současné architektuře severní Moravy a Slezska. Zároveň jsme pro Vás uspořádali besedu o architektuře rodinného bydlení, výjimečných vilách tohoto výjimečného kraje a slavných lidech, jejichž životní příběhy souvisejí s moravskoslezskou architektonickou tvorbou... 6. 2. 2009

Jste srdečně zváni do Domu knihy LIBREX na besedu a autogramiádu knihy Slavné vily Moravskoslezského kraje, která se koná 6. února 2009 v 17.00 hodin.

Moravskoslezský kraj, jehož historizující stavby i první výhonky moderny vyrůstaly z inspirace samotným srdcem habsburské monarchie, vás zve k procházce svou architekturou. Besedy (nejen) o místní tvorbě se zúčastní Prof. Jindřich Vybíral, Ing. arch. Naďa Goryczková a Mgr. Martin Strakoš.

Dům knihy LIBREX, spol. s r.o.
Smetanovo náměstí 8, Moravská Ostrava

Kniha

Bruntál, Frýdek-Místek, Krnov, Nový Jičín, Opava, Ostrava, Vrbno pod Pradědem a další, to jsou místa a obce, do nichž se vypravíme s knihou a expozicí Slavné vily Moravskoslezského kraje...

Více o knize Slavné vily Moravskoslezského kraje.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník