SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Urban Vespa tour dle knížek Slavné vily

Wendulka Kraslová - 27. 4. 22:00
Urban Vespa tour dle knížek Slavné vily

Dobrý den, chtěla jsem Vám poděkovat za výbornou edici knih, které poctivě sbírám a s potěšením čtu. Studuji FAMU, obor produkce, ale architektura je můj velký koníček.

Nedávno jsem byla s kamarádkou po práci se projet na skutrech Vespa, jež obě vlastníme a stály jsme u parku Grebovka, kousek od vily Jindřicha Plachty, povídaly si o architektuře a o životě. Táňa vyprávěla o svých výletech s bývalým přítelem a tak jsme si řekly, ze uspořádáme vyjížďky po Praze. Tak vznikl projekt Urban Vespa tour, teď v sobotu jsme měly první vyjížďku. Zúčastnilo se celkem 5 holek na 4 skutrech, já v ruce knížku od vás - Slavné pražské vily. Dokonce jsme měly štěstí, že jsme se dostaly na zahradu Paličkovy vily a povídaly si s majitelem...

Přiložila jsem pár fotek z našeho výletu. Třeba Vám dodají další pracovní elán, každopádně se těším na další a další knížky o vilách a architektuře u nás.

Názory ke článku


Zasílání upozornění na nové názory je dostupné jen zaregistrovaným uživatelům. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník