SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Děkujeme
za podporu
a spolupráci

Hl. město Praha

MČ Praha 10

Strom

John Deere

Alvarez

Cestovatelský večer 17.5. 2012

FOIBOS - 13. 5. 17:03
Cestovatelský večer 17.5. 2012

Přijďte s námi opět strávit příjemný večer a poznat nová místa! Tentokráte s cestovatelskou dvojicí Samuelem Schreiberem a Soňou Sedláčkovou kolem nejvyšší hory světa!

"Jsme dva cestovatelé, v civilu advokáti, kteří se před dvěma lety rozhodli udělat si v životě intermezzo a vydat se na cestu kolem světa. Sami jsme netušili, že na rodné půdě znovu staneme až po 511 dnech a pěti procestovaných kontinentech. Nejvýše jsme byli na vrcholu bolivijské Huyany Potosí v 6088 m.n.m., nejníže 15 metrů pod úrovní hladiny moře u australského jezera Eyre. Nejjižnějšího bodu cesty – 65 º jižní šířky - jsme dosáhli za Lemairovým průlivem na Antarktidě, nejsevernějšího v Londýně. Stanuli jsme na 75 mořských ostrovech. Celkem jsme urazili 111 000 kilometrů. Tři tisíce kilometrů jsme zdolali naším nejoblíbenějším způsobem, tedy pěšky. Skoro desetinu z toho pak na úžasném, skoro čtyřtýdenním, treku v bezprostředním okolí nejvyšší hory světa, přes tři pětiapůltisícová sedla a s výstupem na pět podobně vysokých vrcholů, o němž také bude naše promítání v Trmalově vile ve čtvrtek 17. května. Více o nás a našich cestách naleznete na www.jinykafe.cz."
Partnerem cestovatelských večerů je cestovní kancelář Alvarez.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník