SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Děkujeme
za podporu
a spolupráci

Hl. město Praha

MČ Praha 10

Strom

John Deere

Alvarez

Cestovatelský večer 25.10. - Filipíny

FOIBOS - 21. 10. 22:00
Cestovatelský večer 25.10. - Filipíny

Již počtvrté se v Trmalově vile představí cestovatelka Saša Ryvolová, která nás tentokrát zavede na Filipíny.. Ve čtvrtek 25.10. od 19 hodin!

Do země hluboké katolické víry a majestátních španělských koloniálních katedrál, na ostrovy plné činných sopek, bílých pláží a vyhlášených potápěčských lokalit i nádherných přírodních scenérií nás zavede tento zbrusu nový cestopisný pořad, ve kterém nebude chybět ani vzrušující šnorchlování bok po boku se žralokem velrybím a kohoutí zápasy. Navštívíme proslulá terasová rýžová políčka ve strmých svazích hor centrálních Cordiller, zapsaná v Seznamu UNESCO a jeskyně plné rakví a mumií na ostrově Luzon. Seznámíme se s jedním z nejmenších primátů světa – nártounem filipínským na ostrově Bohol a cestou se zastavíme u bizardních geologických formací malebných Chocolate Hills. Na závěr se na Velký Pátek zúčastníme kuriozních a krvavých velikonočních obyčejů v San Fernando v provincii Pampanga. To všechno a ještě mnohem víc nabízejí Filipíny – nádherné souostroví více než sedmi tisíc ostrovů.

Trmalova vila, Vilová 11

čtvrtek 25.10. od 19 hodin

vstupné 50,- Kč

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník