SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Děkujeme
za podporu
a spolupráci

Ministerstvo kultury

Bratislava

Kosice EHC

Visegrad fond

Liptovský Mikuláš

Bratislavský kraj

Bardejov

Vysoké Tatry

Žilina

Hlavní partneři

Elkem

Tito

Partneři

Baumit

DAM

Pořadatelé

Múzeum Vojtecha Lofflera

Putovní výstava „Slavné vily Slovenska“ navštívila také Košice

Foibos - 6. 6. 17:37
Putovní výstava „Slavné vily Slovenska“ navštívila také Košice

Díky spolupráci s Ministerstvem kultury Slovenské republiky a agentuře FOIBOS BOOKS se podařilo uskutečnit projekt Slavné vily Slovenska, který se minulý měsíc představil i obyvatelům Evropského hlavního města kultury 2013, v košickém Muzeu Vojtecha Löfflera.

Díky spolupráci s Ministerstvem kultury Slovenské republiky a agentuře Foibos se podařilo uskutečnit projekt Slávné vily Slovenska. Práci na publikaci Slavné vily Slovenska a na stejnojmenné výstavní expozici dokončil badatelský a autorský tým vedený prof. Ing. arch. Matúšem Dullou, DrSc. v září 2010. Výsledky jejich práce byly veřejnosti představeny již 29. září 2010 v bratislavském Domě umění a to jak výstavou Slavné vily Slovenska, tak stejnojmennou publikací. Dále byla výstava představena v Praze a to v Písecké bráně a Domu Národních menšin a na Fakultě architektury v Praze. Poté putovala na Slovensko do Balneologického muzea v Piešťanech, do Synagogy v Liptovském Mikuláši, a minulý měsíc byla také představená v Evropském hlavním městě kultury 2013, v košickém Muzeu Vojtecha Löfflera.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník