SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Workshop Contemporary house 2013 v Košicích

Foibos - 6. 6. 15:28
Workshop Contemporary house 2013 v Košicích

Začátkem května se v Košicích v Evropském hlavním městě kultury 2013, konal mezinárodní workshop: Contemporary house 2013.

Slovenské Košice, jako Evropské hlavní město kultury 2013 hostilo v květnu výherce 2. ročníku soutěže Současný dům očima mladých architektů, kteří se společně zúčastnili workshopu Contemporary house 2013. Díky spolupráci s děkanem Fakulty umění se workshop uskutečnil v prostorách Technické univerzity a její nové knihovny. Cílem workshopu bylo navrhnout rodinný dům pro čtyřčlennou rodinu který by zohlednil požadavky současné doby. Workshopu se zúčastnili výherci a jejich kantoři z krajin Visegrádské 4 a Slovinska kde se soutěž Současný dům očima mladých architektů konala. Vítězné návrhy z každé krajiny pak byly představeny na výstavě v Univerzitní knihovně v Košicích a následně na výstavě na Fakultě architektury v Bruselu. Za podporu a spolupráci děkujeme zejména Fakultě umění TUKE, Univerzitní knihovně TUKE a našim hlavním partnerům: společnosti ELKEM s.r.o. a Tito s.r.o.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
Průměrné hodnocení tohoto článku je: 1.5
(hodnotilo 2 čtenářů)
TOPlist SEO Rozcestník