SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Fotogalerie: vernisáž v Trmalově vile

FOIBOS - 21. 7. 22:00
Fotogalerie: vernisáž v Trmalově vile

Výstava o slavných vilách Pardubického kraje je od 17. června 2009 do 9. srpna 2009 přístupná v Trmalově vile, Kotěrově centru.

Zveme Vás k cestě dějinami architektury rodinného bydlení Pardubického kraje. Slavné i veřejností opomenuté vily, jejich dávné i současné fotografie, plány a kresby a v neposlední řadě příběhy jejich obyvatel i tvůrců se před Vámi otevřou na stránkách knihy a na výstavě...

Kniha Slavné vily Pardubického kraje byla pokřtěna panem Ing. Petrem Ištvánkem, ředitelem divize stavební výroby společnosti GRANO Skuteč spol. s r. o., která je sponzorem této knihy.
Vernisáž výstavy: Dr. Oldřich Janota - místopředseda představenstva Foibos, a.s., Ladislav Zikmund - ředitel Kotěrova centra - Trmalovy vily, Štěpán Bartoš - fotograf publikace Slavné vily Pardubického kraje.
Losování knihy Slavné vily Pardubického kraje.
Vernisáž na zahradě Trmalovy vily - Kotěrova centra.
Zveme Vás k cestě dějinami architektury rodinného bydlení Pardubického kraje.
Slavné i veřejností opomenuté vily, jejich dávné i současné fotografie, plány a kresby a v neposlední řadě příběhy jejich obyvatel i tvůrců se před Vámi otevřou na stránkách knihy a na výstavě...
Trmalova vila – Kotěrovo centrum, Vilová 11, Praha 10.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník