SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Krok k „vile snů“- koupě publikace Slavné vily

FOIBOS - 11. 6. 19:30

V každé zakoupené knize Slavné vily, počínajíce publikací Slavné vily Olomouckého kraje bude vložen slosovatelný anketní korespondenční lístek. Hlavní cenou v závěru ankety bude „vila snů“, kterou si může postavit vylosovaný podle projektu vypracovaného od přední architektonické kanceláře.

Na anketní lístky bude možno získat hned od počátku výhody. Každý, kdo se zaregistruje a pošle slosovatelný anketní lístek se automaticky stane členem Společenství přátel architektury rodinného bydlení. Anketní lístky z každé knižní emise budou slosovány a pět výherců zdarma získá knihu z edice Slavné vily. Dále budou slosovány korespondenční lístky objednávek celé edice a vylosovaný získá zdarma celou edici a na závěr bude vylosováno množství dalších cen.
Tyto šance budou obsaženy v každé publikaci slavných vil, počínajíc publikací Slavné vily Olomouckého kraje, takže šance se opakuje s každou z nich a znásobuje pro závěrečné slosování o projekt „vily snů“ a další ceny.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník