SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Květinové dny

FOIBOS - 20. 5. 08:55
Květinové dny

Prožijte půvabný květen v Trmalově vile...

16. – 17. 5.

10.00-18.00

„Inspirace v interiéru“
Celý víkend od 10 do 18 hodin se Vám představí květinový ateliér Poetica. Poskytnou vám rady k netradičním interiérovým květinám, které si budete moci rovnou zakoupit, poradí Vám nejmodernější trendy interiérového designu. Odbornice vám poradí a pomohou, jaké jsou novinky ve světě květinových dekorací pro váš byt, dům, ale i slavnostní příležitosti.

18. 5.

10.00-18.00

„Den školy“
Celý den se Vám představí žáci a jejich pedagogové Střední odborné školy stavební a zahradnické. S prezentací školy bude spojen prodej výpěstků a dekorativních výrobků žáků, které opět podle aktuálních trendů doplní Vaši zahradu i interiér.

15.00

„Nové trendy“
Ukázka vazby květin žáků SOŠSZ

17.00

„Zahradní slavnost“
Přijďte se setkat na zahradu Trmalovy vily, která bude jen zářit rozkvetlými záhony. K Vašemu setkání se sousedy, známými a přáteli Vám připravíme drobné občerstvení a rádi Vás pozveme na číši vína.

19. – 21. 5.

10.00-18.00

„Vila a zahrada“
Po tři dny můžete přijít nejen navštívit Trmalovu vilu, ale také si prohlédnout její malebnou, čerstvě osázenou zahradu. Najdete zde krásně sladěné druhy běžného kvítí, které vás jistě budou inspirovat. V zahradě můžete posedět, můžete se zde setkat s přáteli a Trmalova vila Vám k tomu ráda připraví kvalitní espresso.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník