SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Z oboru

Poutník uprostřed Olomouce... aneb město a jeho kraj

FOIBOS - Z oboru (30.9.2011 22:00)
Zveme Vás k procházkám půvabným městem a krajinou, která ho obklopuje. Stará i současná architektura, slavná jména i zapomenutí tvůrci, příběhy se šťastným i smutným koncem... Prohlédněte si prostějovskou vilu Josefa Kováříka. Dveře se otevírají, vstupte!

Poutník uprostřed Olomouce... aneb město a jeho kraj

FOIBOS - Z oboru (29.9.2011 22:00)
Zveme Vás k procházkám půvabným městem a krajinou, která ho obklopuje. Stará i současná architektura, slavná jména i zapomenutí tvůrci, příběhy se šťastným i smutným koncem... Prohlédněte si Nový český dům Tomáše Hořínka. Dveře se otevírají, vstupte!

Poutník uprostřed Olomouce... aneb město a jeho kraj

FOIBOS - Z oboru (26.9.2011 22:00)
Zveme Vás k procházkám půvabným městem a krajinou, která ho obklopuje. Stará i současná architektura, slavná jména i zapomenutí tvůrci, příběhy se šťastným i smutným koncem... Prohlédněte si Vilu Antonína Kunze. Dveře se otevírají, vstupte!

Avantgardní architektura Karla Honzíka

FOIBOS - Z oboru (24.9.2011 08:00)
Před 111 lety se v Le Croisic narodil Karel Honzík, architekt, výtvarník, teoretik architektury...

Bohuslav Fuchs, architekt české avantgardy

FOIBOS - Z oboru (17.9.2011 22:00)
Před třiceti devíti lety zemřel Bohuslav Fuchs, urbanista, architekt a teoretik architektury.

Poutník uprostřed Olomouce... aneb město a jeho kraj

FOIBOS - Z oboru (11.9.2011 22:00)
Zveme Vás k procházkám půvabným městem a krajinou, která ho obklopuje. Stará i současná architektura, slavná jména i zapomenutí tvůrci, příběhy se šťastným i smutným koncem... Prohlédněte si Vilu Antonína a Ludmily Hofmanových. Dveře se otevírají, vstupte!

Poutník uprostřed Olomouce... aneb město a jeho kraj

FOIBOS - Z oboru (9.9.2011 22:00)
Zveme Vás k procházkám půvabným městem a krajinou, která ho obklopuje. Stará i současná architektura, slavná jména i zapomenutí tvůrci, příběhy se šťastným i smutným koncem... Prohlédněte si Rodinný dům Karla Melhuby. Dveře se otevírají, vstupte!

Architekti Elly a Oskar Oehlerovi

FOIBOS - Z oboru (3.9.2011 22:00)
"...Díla Elly a Oskara Oehlerových jsou dnes známa jen úzkému kroužku zasvěcených. A to přesto, že představují jednu z nejkvalitnějších a nejosobitějších poloh v rámci jak předválečné, tak poválečné moderní architektury nejen v českých zemích, ale také v širším regionu..." (Pavel Zatloukal).

Poutník uprostřed Olomouce... aneb město a jeho kraj

FOIBOS - Z oboru (1.9.2011 22:00)
Zveme Vás k procházkám půvabným městem a krajinou, která ho obklopuje. Stará i současná architektura, slavná jména i zapomenutí tvůrci, příběhy se šťastným i smutným koncem... Prohlédněte si Vilu Aloise Scholze. Dveře se otevírají, vstupte!

Královéhradecké vily aneb domy slavné i zapomenuté

FOIBOS - Z oboru (13.8.2011 22:00)
Nahlédněte s námi do světa architektury českého severovýchodu, projděte se napříč staletími, poznejte architekty, kteří zanechali své otisky v ulicích Vašeho města či obce. Možná jsou blíž, než si myslíte… Porkertova vila ve Skuhrově nad Bělou
TOPlist SEO Rozcestník