SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Napsali o nás

Západočeské muzeum v Plzni hostí výstavu Slavné vily Plzeňského kraje

webreporter.cz - Napsali o nás (23.1.2010 23:00)
PLZEŇ (WR) – Výstavu "Slavné vily Plzeňského kraje" můžeme navštívit do 28. února 2010 v Západočeském muzeu v Plzni.

Slavné vily Plzeňského kraje poprvé pohromadě

www.ct24.cz - Napsali o nás (21.1.2010 23:00)
Plzeň - Po několikaleté práci se podařilo historikům a památkářům zmapovat slavné a zajímavé vily v Plzeňském kraji. Snažili se zachytit nejen domy, ale i jednotlivé příběhy jejich majitelů, architektů a stavebníků. Soubor více než 50 nejvýznamnějších vil z 18 měst a obcí regionu přiblíží až do konce února výstava v Západočeském muzeu v Plzni. K tématu vychází i samostatná publikace.

Výstava ukazuje i vily slavných Plzeňanů

Ladislav Vaindl - Plzeňský deník - Napsali o nás (16.1.2010 23:00)
Plzeň – Významné stavby, které v regionu vyrostly od devatenáctého století po současnost, představuje výstava s názvem Slavné vily Plzeňského kraje. Až do osmadvacátého února je k vidění v Západočeském muzeu v Plzni.

Probíhající výstavy v regionu

Žatecký a lounský deník - Napsali o nás (6.11.2009 23:00)
Okres Louny - Na jaké výstavy se můžete jít podívat v Žatci a Lounech.

Dobré sousedství s Müllerovou vilou, Strahovským stadionem a Internacionálem

www.ct24.cz - Napsali o nás (24.9.2009 22:00)
Praha - Významné stavby Prahy 6 představuje výstava v Písecké bráně na Hradčanech. Panely s fotografiemi a textem vycházejí z publikace Slavné stavby Prahy 6, která právě přichází na pulty knihkupectví. Mezi stavbami jsou zastoupeny rodinné domy, veřejné budovy, sportovní zařízení, ale i letištní budova. Výstava potrvá do 13. října.

Valašské záření 2009

zlin.cz - Napsali o nás (14.9.2009 22:00)
Hlavní programy proběhnou již tradičně na pódiu na Svárově. Zde vystoupí folklorní soubory ze Vsetína a Staré Lubovni. Hlavní hvězdou pátečního večera bude ve velkém sále domu kultury legendární Olympic. Večerní náladu na venkovním pódiu pak rozproudí Walda gang - pro mnohé jistě zajímavá rocková interpretace písniček Waldemara Matušky.

Na Valašském záření ve Vsetíně vystoupí i Dan Nekonečný

zlin.cz - Napsali o nás (13.9.2009 22:00)
VSETÍN - Ve Vsetíně pokračuje v sobotu druhým dnem kulturně společenská akce Valašské záření. Eva Liďáková z Domu kultury Vsetín agentuře Mediafax uvedla, že pro děti jsou připraveny kolotoče zdarma a svou show předvede i Dan Nekonečný.

Postavili si vilu, kterou obdivuje celý svět. Přístup k ní ale mají jen tunelem

bydleni.idnes.cz - Napsali o nás (5.9.2009 22:00)
Měli jen dvě možnosti: buď se rozloučit s přáním bydlet ve čtvrti, kde rodina žila už od roku 1906, nebo si koupit pozemek pár stovek metrů od rodného domu, ale bez možnosti přímého vstupu z ulice. Leda tunelem. Zvolili druhou variantu.

Slavné vily Zlínského kraje nyní ve Vsetíně

Eva Stejskalová - www.mestovsetin.cz - Napsali o nás (31.8.2009 22:00)
Slavnostní vernisáží byla včera navečer v malém sále domu kultury zahájena výstava s názvem Slavné vily Zlínského kraje. Její součástí byl i křest stejnojmenné knihy, kterou připravil kolektiv odborníků pod vedením profesora Vladimíra Šlapety ve spolupráci s uměleckou agenturou Foibos. Výstava bude otevřena do poloviny září.

Představí se strážce unikátních schodů na Homoli

Hradecký deník - Napsali o nás (26.8.2009 22:00)
Homole - V sobotu 22. srpna od 9 hodin se na Homoli nedaleko Potštejna bude konat největší letošní kulturně dobročinná akce v tomto regionu s názvem Homolské schody.
TOPlist SEO Rozcestník